Grondbank

Het juiste kanaal voor grond- en afvalstromen.

Kleine partijen verzamelen

Vrijgekomen grond uit graafwerkzaamheden mag niet zomaar ergens anders worden toegepast. Stort deze grond op onze erkende grondbank in Enschede en wij nemen alle zorgen van u over. Zo kunt u snel weer verder.

Grote partijen hergebruiken

Grond direct hergebruiken kan voordelig zijn. U bespaart er transport- en opslagkosten mee. Win wel eerst advies in bij Huiskamp. Want hergebruik is gebonden aan strenge wet- en regelgeving. En u kunt het maar beter zeker weten.

Het gemak van Huiskamp

Het toepassen van grond is aan veel regels gebonden. Laat het aan Huiskamp over en u hoeft hier niet meer over na te denken!
1.

Inzamelen

We zamelen kleine en grotere partijen in op ons terrein in Enschede en voorzien die van de juiste papieren. Bij de poort draagt u al uw zorgen over.

2.

Keuren

Wij keuren alle grond. Zo bepalen we de kwaliteit ervan, weten we of we het moeten bewerken en bekijken we hoe we het kunnen hergebruiken.

3.

Bewerken

We zeven of mengen de verzamelde grond. Zo maken we van afval weer kwalitatief goede producten, klaar voor een nieuw leven.

4.

Toepassen

We zoeken in de regio naar nieuwe toepassingen voor onze grond. Uiteraard voorzien we elke levering van het juiste papierwerk: het grondbewijs.